Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå ingenting särskilt så kom jag på den här lilla sentensen under en smula vackert småprat i mejlen. Orden är visserligen hårt begagnade, men sättet att foga dem samman, liksom andemeningen, är ur egen fatabur.


Dagens aforism 2013 01 25





En del människor anser att användningen
av långfingret
inte nog kan exploateras.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2013-01-25 16:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ge henne bara som på pin kiv, fingret och hon tar hela handen...
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP