Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med särskild hälsning till Bodil Sandberg, naturligtvis!


26/1: Namnsdagslimerick till Bodil och Boel

 

Djupt inne i värmländska skogarna

satt Boel med skrubbsår på knogarna

men trots blårött öga

föll männen till föga

för Bodil, krönt drottning på logarna!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 04:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hihi vilken rolig limerick Calle mig förärad
mem förvisso gör bilden mig förfärad
lite klös har jsg väl att skräppa med förståss
Kommer de nån som muckar ä jag redo att slåss:))))

Tackar varmt pussochkrampårej
2013-01-27

    ej medlem längre
bra Calle.Kul för ett Värmlandshjärta som mitt.
2013-01-26

  walborg
Ja henne är det klös i!
2013-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Den som väntar sig logik av människorna har helt enkelt hamnat i baletten medan de sökte sig till hockeyn eller tvärtom.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP