Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMIRA

man skrev du är en tjej med klös

här har du nu en grabb med ös

tillsammans kan vi fara ut

och rasa ut tills allt tar slut

jag sjuder av en melodi

den kunde du få delta i

bli ett med tonerna i den

tills tiden tar oss ner igen

 

 

du har ett jobb, du skriver brev

jag sparkar mot ett mediadrev

jag har ett litet nytänt hopp

och uppdämd åtrå i min kropp

så lämna nu din databas

det här blir ett kanonkalas

det lyser när min eld är lös

den flammar för en tjej med klös

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 12:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Här flödar energin!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP