Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hidden message"....


Just idag är jag långt ifrån jag


Bara jag känner
Av det resultat
Kanske fler
Fler kanske ler mindre
Utan hopp
Le kan man göra sen
Långt ifrån Nu.




Fri vers av Frostvang
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-27 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostvang
Frostvang