Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök, inspirerad av A...bagatell



Av det som borde
göras återstår avgöra
det som ska göras
eller avstå görandet
ett göromål i sig självt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-27 18:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Underfundig
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP