Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


HJÄLPLÖS NAKEN

Naken

Hjälplös

inför känslor

Låter jag mej helt förföras

Läppar heta allting söker

 

Händer smeker kullar dalar

Följer strömmarna mot

livet

 

Varma åtråsandetag

dövar ljud och tankar

 

Så naken

hjälplös inför känslor

Söker vi nu

målet

där vi kan får ro




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-28 18:44



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jag tyckte om denna text enormt. Den var lagom sexig, utmärkt! Sparar.
2013-01-31

  sommarmoln
Underbart! Erotiskt och smakfullt!
2013-01-31

  Diva
Vackert...
2013-01-31

  Alva Johnsson VIP
Grattis M-B! Så fin kärleksmedicin finns inte att köpa på apoteket.

2013-01-31

  M M Mannheim VIP
Den här dikten var bra, erotiskt laddat som bara M-L kan skriva ...och en av de bästa kommentaren av Jordgubbsodlaren
2013-01-29

  Jordgubbsodlare

Erotik med närvaro! Den dikten satt som en sup; värmer om hjärtat och i bägge benen!
2013-01-28

    ej medlem längre
mmm, underbart..
2013-01-28

  aol
härligt erotiskt vackert,
2013-01-28

  M M Mannheim VIP
Händer smeker kullar dalar

Följer strömmarna mot

livet
Kom så kan du och jag vara nakna tillsamman!!! Jag längtar....



2013-01-28

  Angel of love
Som erotik ska skrivas, jätte fin.
2013-01-28

  Lars Hedlin
Låter som ett härligt möte:)
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP