Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRTAD

man skär sig på skärvorna

av mitt sönderfall

den krossade spegelns idiothistoria

man rispar sitt hjärta

på bitar av kristall

och blodet förgiftas av rosten från min gloria

beklagar, gott folk

att ni alltid tvingas se

mig rulla omkring i ett självförvållat splitter

när silke och kliniskt

är tecken på succé

och riddarens panna bör omgärdas av glitter

nu tömdes salongen

och alla gick till sitt

så dör elefanten i porslinsbutiken

så tystnade sången

som ljöd glatt och fritt

och ännu en stjärna droppar av, besviken

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     30/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP