Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAGISKA TRUMMORS LAND?

hur var det nu

med juninattsepisoden?

hur var det nu

med drottningens vilda dans?

vad ville du med texten?

att vi ska tro den?

att vi som tvivlar får gå nån annanstans?

hur var det, gamle man

med den galna glöden?

med asfalten som smälte

där tjejen gick?

du är väl lika vidsynt

och lika röd än

men vad var det du såg

för din inre blick?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/1 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 07:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och tänkvärt skaldat
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP