Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄDDNOSAR

sötnosar på stan

slickar i sig mandelmassa

vilken sort är bäst?

vilken sort kan tänkas passa?

gräddnosarnas värld

där det söta dominerar

trez photogenique

dominerar, attraherar

 

 

 

gräddnosar på vift

lite vispgrädde gör susen

kubas vita gift

ökar sötsuget till tusen

fettisdagspatrull

går en kondisrond och smakar

på de bakverk som

en lokaltidning bevakar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-31 15:01



Bookmark and Share


  Nina.H
Såg dom idag också..men lyckades smita ifrån dom. :)
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP