Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det universum vilket Tintin existerar i, utöver serievärlden, är befolkat utöver andra intressanta personligheter tvenne personer vilka ser ut som två trillingar, där den tredje trillingen utgörs av prof. Kalkyl.


Dagens reflektion 2013 01 30 - i Tintinland







Dupondtarna ger snubbelteorin ständigt nytt fotfäste.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 16:23



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Nej så sant, de brukar kanske skilja sig ett par ord eller någon vändning?? Kalkyl däremot skulle (potentiellt, även om han aldrig gör det) kunna upprepa exakt - iom att han hör allt helt annorlunda och föga känner till om det blir samma :-)
2013-02-01

  lodjuret/seglare VIP
Jo, men Dupond brukar inte exakt upprepa vad Dupont just yttrat och tvärtom.
2013-02-01

  TrollTörnTrappan VIP
Javisst, eller skulle snarare inflika att Dupondtarna ger snubbelteorin ständigt nytt fotfäste - inte sant?!?


2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP