Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkivbesök, på burleskhyllan


Påfyllningslimerick

 

En oljekund från Otterbäcken

av Q8 kallades "Skräcken"

för hon sa varje gång:

"Tag en slang som är lång -

jag har hålet så långt bak i häcken!" 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 21:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ha ha ha ja herre min je,den va la bra vettu.
2013-01-31

    ej medlem längre
javisst!
grovt ska det vara, limerickandet

2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP