Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en fallande stjärna så långt ögat kan se...bagatell



Atomernas dans
irrar likt stjärnor alltid
på väg någonstans
sannolikheten
för möte kan vara på
väg till någon annanstans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 20:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
irrflimmersresultat
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP