Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av blygsamhet

 

Ett stuteri utanför Brest

har en så enorm avelshäst

att vartenda sto

gnäggar "Come on! Lets go!"

Men hingsten blott småler modest.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 20:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Roligt smil i slutet :)
2013-02-04

  Carl O Andersson
Håller med Jimmy
2013-02-04

    ej medlem längre
Ha ha ha!!!!ja herrejävlar va bra!
2013-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Sådana är just de modesta
bland ston de är beresta
bildligen belästa anta man får
jo, tänk så det för dem går
man kan kalla dem de bästa
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP