Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herregud, jag behöver honom. Jag vill ju ha honom. Tror jag.


.. ändå finns du kvar.

Jag vet inte
hur jag ska
kunna släppa dig

Jag är ingenting
för dig
och egentligen är du ingenting
för mig

Ändå finns du kvar
inuti
allting

Kanske är det
ditt yttre
din personlighet,
som jag bara har fått tagit
en liten del av

Jag vill ha mer
för jag vet inte
hur jag ska
kunna släppa dig


annars




Fri vers av Jotic
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-03 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jotic