Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva efter att ha läste texten skriven av en poet till penna här inne. Jag pekar nu icke på hjärtat utan något mera till höger på den karta som fattas på första raden.


Ständigt dessa beskvier







Jag ägde en gång ett par sandaler.
Dessvärre existerar lekfulla hundar.
Men hellre sandaler
än ett par präktiga träskor.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2013-02-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP