Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handsktjuven myser men Ansgar han fryser - det finns ingen rättvisa i världen...


4/2: Namnsdagslimerick till Anselm och Ansgar

 

Jag sitter här ilsken, sa Ansgar,
och vanmäktigt händerna granskar.
Du Anselm, min vän,
säg har du på känn
vem fan som har snott mina handskar?

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-04 07:59

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det händer varje vinter...med alla par handskar.
2013-02-05

    Bodil Sandberg
Haha ja nog förstår man ansgar
det är så mystiskt med handskar
dom bara försvinner liksomså!
men hhoppas han fann dom ändå!

2013-02-04

  Minkki VIP
fantastiskt - finns de namnen alltjämt i almanacken?
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP