Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ibland kan en viskning bli vårt högsta rop..... kb ps tavlan har jag gjort med min 3-D färg.....


nattviskaren

 

 

i natt viskar myriader av stjärnor Ditt namn

inatt kastar jag mig tveklöst in i Din famn

 

jag är en nattviskare född inifrån och ut

själens nattjärns svaga is  brast till slut

 

i det kalla vattnet orkar man bara viska stilla

nedkyld med endast ett längtande ord ej att förspilla

 

hjälp, ordet fött ur ett evighets rop, en silvertråd

ned sträcktes händer med sår och fulla av nåd

 

levande vatten värmde i flödande famnen lugn

borta var livet kyla och även dödens krematorier ugn

 

i natt viskar myriader av stjärnor Ditt namn

inatt kastar jag mig tveklöst in i Din famn

 

jag är en nattviskare, en tjänare som Du gör trygg

vet att mörkret flyr jag är inte längre ljusskygg

 

vanmakten invanda kedjor föll av vid korsets fot

Din kärlek gick på djupet drog loss det ondas rot

 

jag viskar stilla i natten Ditt heliga namn

som blir till en lovsång in i Din famn.......

 

 

kb

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-05 02:59



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin poesi, fin tavla
2013-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Förtrolighet.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP