Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi




alla vet att era pupiller lever ingrodda i en
tegelvägg som omsluter en
ständigt upprepande kortfilm där jag
spelar en av huvudrollerna

mörka silhuetter som
försvinner ur bild och
allt det här
är nostalgi för mej


















Fri vers (Fri form) av Erik Hall
Läst 529 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-05 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är helt underbar,
otroligt vacker!
2013-02-07

    lenakarin
Bra!
2013-02-06

    ej medlem längre
En väldigt välförtjänt vinst, måste jag säga. Bra skrivet!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall