Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en anatomisk gåta


6/2: Namnsdagslimerick till Dorotea och Doris

 

"Jag undrar en sak, Dorotea",

sa Doris, "är snoppar så snea

av särskilda skäl

för ej är det väl

för att de är köpta på rea?!"

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-05 23:15

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Snoppen o ja"
smög sig in i min tanke.
O, gud det har ju hänt
att jag köpt mig själv på rea -
Fann henne i liten korg
till ett underbart pris:
Jag som en reapryl!
Ack vilken glädje!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP