Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ljudet av en färg

Guldskatt sipprar tungt
och det vanliga röktes

Ögat kisar
och ser ännu fler stjärnor.

Månens öppna sår pulserar
och stärker dagsljuset
och ett gyllene muller
brummar vidare

Myllan surt vaktar
svampskogens lyktor
som också vaktar myllan
och lyckohavet sväljer döda kroppar

Månen

Tänk, springa naken där uppe, så fort man kan
och slippa veta om man springer i cirklar,

lyssna; rymdens klarblåa tystnad

Prinsessan blickar ut
från borgens fängelsetorn
bort från svampskog
till en rosa dröm med hårda ramar




Fri vers (Fri form) av Lillemor Folkmun
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-06 19:42



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
men så fint att läsa denna.Gillar rubriken med.måste spara.
2013-02-11

  Lena Själsöga Keijser
dessa vackra ord
denna vackra bild

så vackert se den
ja jag ser dockspel...teater med handdockor eller marionetter

det är rörelse
liv

vilket strålar mina ögon
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor Folkmun