Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Moln i kostymer.

Ångest dunstar hela tiden
molnen tar våra synder
i våra gråa kostymer

rengör vår sorg
men det är inte förrän de gråter åt oss
som kan vi andas igen.




Fri vers (Fri form) av Lillemor Folkmun
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-06 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
titeln för tanken till Majakovskijs "moln i byxor"
2013-02-11

  MaRit MaRitza LöfRoos
Oändligt fint.
2013-02-09

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet, poetiskt, med en vacker titel som väcker itnrese.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor Folkmun