Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fröken Frost, av birgersdotter, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1680) Blitt väder med kort kurtis





Vid blidväder ställer Kung Bore
in träffen med fröken Frost,
trots tinande känslor av kärlek för årstiden.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-02-10 16:48



Bookmark and Share


  Silverstripe
Kung Bore flänger sin mantel
till spillo för fröken Frost
han pinar sin frosfrusna hantel
och värnar sin viktväktarkost
vad trick kan vi ge åt vår fröken
att vinna vår kung så kall
eller ska hon blott spola'n ner kröken
och välja hans snygga vasall?

2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP