Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens abstinens, av federico romano, inspirerade till kommentaren. Inte min bästa rick kanske, men så brukar jag å andra sidan mest spontanskriva just rickar.


Kritik på en text (865) en rick





Om blott kärlek för dig finns
du skall må likt en prins
vilken prinsessan sin fått
och ej blott försvunnit för gott
annars på nytt den väl vinns




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP