Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en arkivhylla, tillägnad en vän här som hade det jobbigt men gav 17 i det!


Ske min vilja

 

När tillvaron bjuder

en tynande låga

kan varandet bli till

en enveten plåga. 

 

I kväll gör jag dock

precis som jag vill

och lever helt muntert

en inbillning till. 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-07 13:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en dynamittext, tack för den!
2013-02-07

  walborg
Kul som sjutton att läsa - mångbottnat - tror jg bokmärker!
2013-02-07

  SatansSon VIP
SAllt här i världen verkar var inmbillning. finns det nån riktig verklighet+
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP