Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av att hålla på sig

 

En flicka i Valdemarsudde

blev kär i en man vid namn Ludde.

Men han ville ej

så hon sa okej

och kvävde honom med sin kudde. 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 07:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Grymt öde för den mannen!
2013-02-08

  Carl O Andersson
Din pilska dam på Valdemarsudde
Som så hiskligt avdagatog Ludde
Var nog för hormonstinn
eller för mycket av Gin
offret kallas numera för Kluddö

2013-02-08

  Peter Olausson VIP
den var otäck och bra!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP