Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandring i arkivet


Vägval

 

Smala vägen. Breda vägen

Tillvaron ger syn för sägen

att man oftast är benägen

att beträda medelvägen.

 

Är man trägen finns det lägen

då måhända oförvägen

är den väg man borde välja.

Änskönt den tycks svår att svälja.

 

Föga märkligt då att 'val'

rimmar bra med ordet 'kval'.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-08 16:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
roligt, skickligt, tänkvärt
2013-02-10

  walborg
Fantastiskt - innehåll, rim och meter. Skönt att läsa
2013-02-09

  Monika A Mirsch VIP
Det sjunger skönt om dina vägval - och mina med tycks det som
2013-02-08

  Nina.H
Otroligt underbara rim som
du format om våra svåra
val på livets väg.
2013-02-08

  Fredrik P. VIP
Rimmästeri i kanonform!
Finemang!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP