Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irmeline funderar ifrån arkivet


Också en fråga

 

Hur kan träden ha "löv"

men buskarna "blad"?

Är det blott för att göra

diktaren glad?

 

Två olika ord

skapar ännu fler rim

och,  för sångbara texter,

fler slantar från Stim!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 10:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag nästan gråter av glädje när
Jag hör talas on lingon och bär
De är ju ändå så lika
Men kan ändå världen berika
Och det till just våra begär
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP