Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av handpåläggning

 


En ungt vårdbiträde från Gårda
sa "jag gillar faktiskt att vårda
organ som är mjuka
på män som är sjuka.
Hur gör man så de ej blir hårda?" 


 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-12 19:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe, kul;-)
2013-02-12

    ej medlem längre
ja det skulle väl vara lite neuroleptikum då,p-piller för män liksom.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP