Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi karlar, av gunnar hilén, inspirerade till kommentaren. - Jag undrar just vad det skall kunna bli till middag. - En kvart över tio, fast timvisaren går litet före. - Jag sa MIDDAG. - Nej, afton är det först ikväll.


Kritik på en text (869) något litet om människans bi-ologiska klocka






Att människan tänker med underlivet
är en myt, liksom att underlivet bara

skulle innehålla det som sitter framtill
på människan. Det vet man ju att själen

sitter i halsgropen och att det är
hjärnhalvorna man tänker med även

om man vill påskina att hjärtat skulle
något ha att som säga till om.

Stjärthalvorna sitter man på
men besluten sover man på.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP