Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011.03.30


och jag säger som det är...

 


saknaden efter dig

din röst och dina ord

vår lust
att skratta oss samman
närmare än såhär...


In Your wild unforgiving desire
you try to burn all the memories of me
no fear, anger, tenderness or longing
will diminish our passion

these straits are left uncharted
for a reason - unexplained




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 14:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
så fin..
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund