Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind date



I ett anfall av
klarsyn insåg närsynt att
han behöver ett
par glasögon insikten
ger klart bättre utsikter

vid ett blint möte




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-13 17:44



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
...eller ett förstoringsglas..då kan man se det stora i det lilla..:-)
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP