Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus

 

 

I solens upplysta kyss

brinner

 månens ljus

gnistrande levande

över skogsjöns svarta vatten

Ödmjuk tystnad sjunger i den stilla natten

En gränslös stjärnhimmel öppnar vackert upp

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-13 19:12



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa.Nils.TACK*
Vackert*Passionerat*
Deklamerat*
Sol*Måne*Stjärnor*
Är DINA Vänner*
i DINA Skapande Händer.
Kram.Irene.Åberg

2013-02-28

    ej medlem längre
Himlen nerplockad
på jorden
solisk kraft

klarskensgnistrande bild
målad
2013-02-24

    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert
2013-02-17

  Lena Själsöga Keijser
oändligvacker
är bilden
2013-02-14

  livsdans
Så skönt, omringad av mörkrets ljus!
2013-02-14

  bittemi VIP
Vacker och stämningsfull!
2013-02-13

    ej medlem längre
Oerhört finstämt och vackert.
2013-02-13

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert..
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP