Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldos Huxleys dystopi skrevs 1936, han trodde den låg ett par hundra år framåt i tiden, skrev nytt förord till pocketupplagan 1969, konstaterade då att vi redan var där...nu känns det passerat med råge.


Vart är vi på väg och vill vi dit?



Du sköna nya
värld vart blev du av
inget nytt har hänt
etik moral i förfall
glansens dagar är förbi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP