Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är i och för sig en omskrivning av något jag skrivit om förr. Det är en variant helt enkelt, skriven med litet andra ord, men jag tycker å andra sidan om att upprepa mig. Vem gör inte det?


Dagens reflektion 2013 02 14





Om jag påstår att jag har koll på läget och känner till en massa saker om det mesta och verkligen är insatt i olika saker. Då kommer du att kunna ställa frågor till mig som jag minsann inte alls kan svara på och borde ha koll på när jag påstår att jag har just koll på läget.

Om jag å andra sidan påstår för dig att jag inte vet ett skit om någonting i mera verkligheten. Då finner du på sätt att bevisa för mig att jag visst har koll på en massa saker som jag helt enkelt inte brukar tänka på att jag känner till.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2013-02-14 15:48



Bookmark and Share


  figurett
Intuitivt, vet vi, att lägga handen på plattan, om den är varm, gör skada. Allt som pågår runt oss, påverkar självklart, på olika sätt, även om vi inte är medvetna så ger det ändå signaler till hjärnan, att passa dig... När man blir överkänslig, alltså drabbas av någonting som ger en kemisk förändring av elsystemet, krymper vissa delar, precis som en blind utvecklar andra sinnen, och gör verkligheten lite mer komlicerad, i det att sömn blir en bristvara, ihop med signaler av konstant fara vilket sonika äter upp väsentliga funktioner som inlärning och minne, men visst, har alla, någon form av delar vilka integrerar med omgivningen, även den inte är lika benägen att kännas vid sina svagheter, känslor, eftersom det inte tillhör de dominerande hanarnas mest subtila redskap, det finns ju vapen att leka med...Och dom som tillverkar desamma, så att vi kan terrorisera folk genom sina egna stater, eller via order från väster, i guds namn...Du vet?
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP