Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utlämnat av arkivarien


Tinnitus, eller Susning.nu

 

Min verklighetsflykt är ett ögonlock

det skyddar mej några sekunder.

Att blunda med öronen vore dock

ett av tillvarons verkliga under.

 

Ty örat rymmer, som alla vet,

vår kroppshyddas mest vakna sinne.

Och även om man blir fullständigt döv

lär det aldrig bli helt tyst där inne.

 

Där slutar min tankerunda.

Det lönar sig föga att blunda.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-15 20:09

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Super tycker jag och min skadade hörsel tackar dig!
2013-02-16

    ej medlem längre
Det är inte roligt att ha tinnitus,det är oväsen jämt.
2013-02-16

  Palett
En bra text om en åkomma som många drabbas av !
2013-02-15

    ej medlem längre
Till att börja med väcker överskriften en hel del tankar!

Tinnitus-en diagnos kring fysiken-mekaniken-uppfattningen av ljud

Susning.nu- dubbeltydig adress -susning är både en hörselspecifik upplevelse-och en språklig term som har med "kunskap" att göra!

Min kritik blir- Bländande;)
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP