Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från arkivet


Efter gnabbet

 

Jag vet faktiskt ej vad som hände

som fick dig att tystna och gå

men liv byttes ut mot elände

och himmelen färgades grå.

 

Tro inte det blott är en sägen

att allt åter kan bli som förr.

Du behöver ej gå halva vägen,

jag står redan tryckt mot din dörr.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-16 17:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. ack, om dagen slutade så väl att du stod där bakom min dörr och väntade ... en kärleksfull dikt från den ena - men va sa den andra?
2013-02-16

  walborg
Underbar text som jag bokmärker
2013-02-16

    ej medlem längre
två sista raderna måste du vara stolt över. görbra, änna.
2013-02-16

  Annie b'larsson VIP
Dikten får mig att smälta. Tycker om lyckliga slut.
2013-02-16

    ej medlem längre
Så fin takt och rytm,då är det roligt att läsa.
2013-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Bravo!
Kommer att tänka på "Yesterday".
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP