Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en vrå av arkivet


Limerick om vådan av att köpa grisen i säcken

 

En nygift mamsell i Enskede

gav uttryck för rättmätig vrede

när hon såg att maken

strax ovanför staken

var märkt "Kolla tjejer! Här e' de'!"

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-17 14:12

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland kan det vara bra att ha koll på var man skriver det;)

Mvh-Falköping Ink.
2013-02-18

  Daniel_78 VIP
:)
2013-02-17

    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-02-17

    ej medlem längre
ho ho
du är en glädjespridare, anakreon!
undefeated rickmaster med stort guldbälte.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP