Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Inspirerades av dagens debatt Klyftorna ökar i svenskt samhälle. Är vi alla svenskar?


Är vi alla svenskar?

 

- Sverige är ett aggressivt land falsk dubbelsidig som skruv mejsel så vi borde avskaffa försvaret och komma med i NATO?

NATO varför för varför för att: vara säker från sig själv i förhållande till vad?

Att balasera mellan UE Och USA går som en dans på igelkottar, landets nyckel personer lämnar sina barn i amerikanska skolor och själv kommer hem och söndrar och härskar över medelklasfamiljer med låg ekonomisk tillgångar, fattiga barn.  

 

Maffia erbjuder också "skydd" 

Skydd som ingen har begäret och ingen vill ha!

Samtidigt som den främsta källan till våld och otrygghet.

Men idag är vi inte i en jämförbar situation?

Det är inte så att historiska sekvensen bestäms av nationalastater?!

Särskilt de som fångas i olika trygghets- och skydd paket som NATO/ huvudleverantör av osäkerhet och våld?

 Imperialistiska stater idag, är det inte så att uppträder som maffian för att utvinna resurser och människor tillåts i områden som försvarar och flyr dem "banditer"?

Dessutom ingen medlemsstat idag som en oro och uppgifter beskattning och rekrytering av säkerhetspersonal (i olika former), lämnar resten i marknaden till liv och personlig integritet?

När staten har kopplats bort av nation, så tillhör staten inte (automatiskt) genom medlemskap i nationen, språk, blod-organists gamla argument, utan genom att ta medlemskap systemet.

 Anses endast medborgare som betalar skatt i ett visst område, de är så och de som anses värdiga ges skydd och social integration.

 Detta argument var repeterat stadigt de senaste åren på svenska lokala sammanhang kodad i form av olika uppslagsverk och en allmän förföljelse av de som anses assisterad, budget och så vidare.

Den gamla klyschan nationalistiska med mycket dålig människosyn "vi är alla svenskar" ersattes idag med "vi är alla svenskar om ...", oundvikligen följer en rad kodad rasism i tillhörande grupperna:

om vi arbetar,

om vi civiliserade,

 om vi vit hud,

 om vi inte är araber,

om vi inte är muslim utövare,

 afrikaner neger zigenare, och så vidare).

 Därför är det endast de medborgare som uppfyller dessa regler acceptans anses vara värda statligt skydd, andra skickas till en ingenmansland byråkratisk och orättvis, som om deportationerna av romer i Europa och i landet papperslösa hålls i speciella centra som terroristmisstänkta hålls i hemliga fängelser inkvarteringar, med att inlägga sig hos diverse kriminalvård utövare i vinst syfte runt om ladet i lägenheter; där hörs och plojas snusk dess emellan väggarna och det har ingenting med mänskliga rättigheterna eller barn FN konventionen bokstavligen våldförs på dessa människor oskyldiga individer.

 

 Det är bara några kategorier av människor som omfattas av statligt skydd, om du är kvinna räkna inte med du blir tagen på alvar, om du är arbetare från Sverige eller UE skilja dig själv om det gungar byggnadstege. 

 Bort till Horisont bara för att de inte kan generera några pengar (genom beskattning) eller stridighetstyrka, är också bland de allra sociala kategorier som produceras genom omvandling av staten (nationen) i maskin privata krig i händerna på lokala eliter använder i sitt eget intresse att behålla makten!

 

 I motsats till krigsmaskin är i alla fall utanför staten, utan staten organiseras och drivas som ett företag för skydd och återhämtning av den lokala eliten underordnade global men i stort sett självständiga lokala pampar. 

Vem vill ha Sverige tillbacka vem vill se svenska flika leka trygg i sandlåda, eller åka buss utan slängas bort i vägkanten mitt i mörk vinter?!  Vem orkar djävlas med allas prepositioner och politiker allianser som vill drar stor lön i pengar och förmåner på det;

Som kännetecknas är utpressning och övergrepp av staten i förhållande till den lokala befolkningen att extrahera medel endast ett symptom på hur det fungerar i dag som medlem;

Svenska politiker samlas i bunt allianser och flyger till USA en för en i den dolda och frågar för stöd och dyrbara konsultationer för att nomineras i landets topp ledning.

En relevant valredovisning fond medel behövs inte redovisas i Sverige så bli inte förvånad om det du räknade som ”medborgare” det finns inte mer avsett för dig.
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-18 17:58Bookmark and Share


  Immanuel Karlsson VIP
Bra det här.
2013-02-19

  Federico Romano
Brava, applåder.. Behöver jag säga mer..
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP