Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alfapet

Bokstäver över hela bordet
Letar jagg efter orden
Skapat ordpoäng
Får bara fem
Lägger ut kombinationen
ADHD
Stora protester över de
Förkortningar får ej va med
Jag sållas bort
Gemenskapen vart kort

Tar en dans
En patients med Löfbergs lek
Och oordningen i mitt kartotek
Är något jag får leva med




Övriga genrer av E-L S
Läst 95 gånger
Publicerad 2013-02-19 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E-L S