Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna lilla information till en vän här i mejlen, som svar på det den personen skrev vilken ville ömma för mitt fotbestånd. Tavlan som syns i bild är gjord av någon jag känner tämligen väl, jag själv.


Något helt litet om fotbeklädnaden






Jag har inte provat att ha vantar på fötterna, men en vännina har stickat så kallade tossor, vilka skall bäras fotsides inomhus för att inte förkyla fossingarna eller slippa få stickor i fötterna av den träplankliknande plast som lagts på golvet i alla rum utom badrummet, där stickorna man får i fötterna kommer från kakel.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-19 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP