Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/2: Namnsdagslimerick till Pia

 

 

 

En solvarm kväll i Nicosia

en blottare stod framför Pia.

Hon tittade, log

och sa sött: "Alltnog -

men nog har du en större kopia?"

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-21 21:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att brösten ofta är olika stora på kvinnor, även på en och samma kvinna. Det medger att mannen (eller annan) som skall ta dem i sina händer, bör se till att rätta storleken på sina händer efter tillgången på bröst. Med tanke på att kvinnor som efterfrågar en större storlek i banansortimentet, ofta har en sådan pass uttänjd slida efter förlösandet av barn att de gärna efterfrågar bananer som är i jämförelse stora som matbananer (i lätt överförd form). Att storleken har betydelse vet man efter att ha jämfört hur stora i käften en del människor är. Praktiskt för den som är patient hos tandläkaren eller är en politiker som vill göra sin röst hörd, människan är supporter i en hejarklack et cetera.
2013-02-22

  Yrre VIP
Jo det är ju det där med könet som vapen..det är ju ingen bazzoka brecis :D
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP