Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sammanhanget kan det vara bra att veta skeendet tog plats i tullen mellan mellan länderna Italien och Schweiz.


Det råder ännu tvivel om huruvida...







...passageraren yttrade orden med eller utan kommatecken och i så fall, var kommatecknet föll in i meningen. Meningen återges här i sånär som på ursprungligt skick efter viss finkänslig restaurering.
- Jag importerar, apor.
Fast man kan också tänka sig formuleringen...
- Jag importerar apor. (Här utan tydligt uttal av kommatecken)
En mer godtyckligt antagen version är...
- Jag, importerar, apor.

Saken är förstås till sin natur känslig och därför också av klart tolkningspolitisk natur.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 12:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Sagt för en vecka sen i "Jordklotets mäktiga resa" (SVT"): "Nästa vecka - följ med till jordens inre på betryggande avstånd från tevesoffan alltså." Så går det när man inte pausar på rätt ställe...
2013-02-26

  figurett
Dina bilder säger lika mycket som dina meningars formligen strålande beskrivningar av hur olikt allt egentligen är, om man förmår se... Möjligen kunde redaktionen med reservation för diskriminering, producera i...
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP