Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sitter och gungar på andra planeter

Flickan slickar sina sår av ensamhet
Ingen sörjer för ingen vet
Att hon sakta dör
I hemlighet

Rädsla det är nått annat
Det är inte det här
Hon flyr inte för att hon är rädd
Hon vill bara inte vara där

Hon får en kick och hon lever
Sen dör hon en bit
Men för stunden av liv
Var det värt all skit

Tiden läker alla sår
Men ärren och minnena finns kvar
Hon har en ny man varje natt
Men är ensam alla dar

Våldet löser hennes gåtor
Hon slåss så gärna med kniv
Den skär igenom huden
Och den blir hennes liv

Men du tror inte på tårar
Som fräter sönder en själ
Eller att värmen kan få någon
Att frysa ihjäl

Hon har vänt alla ryggen
För att dansa med älvor i drogernas rus
Men allt blir till mörker
Hon ser inget ljus

Hennes stjärnor har slocknat
Elden brunnit ut
Livsviljan är borta
Det blir aldrig som förut




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-02-22 15:31



Bookmark and Share


    Mystery
Saknar egentligen ord..
Men den var så.. bra!
Å rubriken sen.. åhh!
Gillar den verkligen!
Gör som föregående jag..
å sparar den som favorit! =D
2006-02-22

  Sayonarah
Så bra skrivet.
Värt ett bokmärke verkligen en favorit..
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP