Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar reklam. Gå aldrig i säng med någon utan att först få dig en rejäl dos av texter från poeter.se. En rejäl dos poesiliknande texter leder inte till en för tidig död, det är ovetenskapligt bevisat.


Relativ reklam








Ett jämnt och dagligt intag av texter från poeter.se motverkar effektivt kroppens femtioelva ålderstecken.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-24 21:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Oralsex? Ett samtal med sin egna tandläkare alltså...
2020-08-28

  figurett
Lika skeptisk är jag, som doktor Dengrot, till sådana generella kurer... Enligt någon annan, förutom mig, är oralsex, en säker källa för att överleva, iaf, lite lyckligare, en stund längre, än poetiskt fabulerande teser...
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP