Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommentar på en text av figurett, nummer ett inom figurativ poesi.


Kommentar på en text 2013 02 24






Har man ingen
riktig cykel kan
man alltid ligga

på rygg på
ett liggunderlag och
cykla med benen

i 'tomma luften',
vilket frigör hjärnans
annars så ofta

dimmiga upplevelse'r av
verkligheten. Den där
utanpå själva självet.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP