Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från arkivhyllan, avdelning "ilska".


Se dig om i vrede

 

I de tjusiga gemaken

kysser alla nån i baken

för att uppnå sina mål.

Sköljer sen med vitriol

läppar, munhåla och tänder

eftersom det ofta händer

att de som man avstod nyss

också väntar sig en kyss.

Världen är så jävla rutten

om du icke är besutten.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-26 12:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
JA-nickare
Rövslickare
Nej för Satan
Ack ja hatran
för skeendet
i beteendet

2013-02-27

  Annie b'larsson VIP
Ibland tycker jag som du, att världen är rutten. Men om man tänker sig världen som ett Väsen, och plockar fram kärleken inom sig, kanske man kan hjälpa världen på traven? Världen har det inte lätt.
2013-02-26

    ej medlem längre
Det har du allt så rätt i att världen är rutten,bra skrivet.
2013-02-26

    ej medlem längre
Bra Calle.
2013-02-26

  Anoo Niskanen VIP
Bra!


2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP