Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting längre

Inget final call
ingen efterlysning
ingenting längre

Allt som var du
hos mig nu

Allt som var jag
någonting annat

Ingen arrival
ingen delay
ingenting längre

Ge mig en ny rytm
haka upp mig
lyssna
repeat
delete

Det tystnar aldrig
ljuset
ingenting längre
ljuset

allting alltid altitude
släpper taget
lyfter




Fri vers av Ordlycklig
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-02 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordlycklig
Ordlycklig