Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att synas är att existera

Tänk om du aldrig sett mig

Tänk om du aldrig ens

 

existerat




Fri vers av Tea Alex
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-02 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hemska Tanke",

sa Sadelmakaren.
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex