Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliotekslängtan

Genom Marsmånadens Novemberslask

trotsar jag både känsla och vilja

 

och tar mig till biblioteket

 

 

Väl hemma bland böckernas tilltagande närvaro

sugs jag upp av stämningen

 

 

Kunskapstörstande syskon

 

En egen värld

av lugn




Fri vers av Tea Alex
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-02 12:50



Bookmark and Share


  tom boreland
bibliotek är något särskillt
det i halmstad är fantastiskt
2013-05-27

    ej medlem längre
Litterär Salong
i
Stuge-gemaket?
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex