Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golden hits



Ensamma hjärtan
dränker sorgen och smärtan
febrila ögon
söker kontakt närhet om
än för ett kort ögonblick

bara för en natt
utan något förbehåll
älska som besatt
passionens korta möte
hör ensamma hjärtan till





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-03 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP